Afspraak maken

Maak hier een afspraak voor een personal training voor jezelf of voor een partnertraining met partner of kind voor meer fun en hetzelfde tarief!
Je kunt hier ook een groepstraining of training voor 2 personen boeken.
Wil je eerst kennismaken? Boek dan een intake/kennismaking gesprek.
Bij groepstrainingen buiten geldt een totaal tarief voor de training, dus niet per persoon. Groepstrainingen buiten met 3 tot maximaal 5 personen.
Bij de openingstijden zie je welke tijden ik beschikbaar ben. Als ik al een afspraak heb dan is dat tijdstip geblokkeerd, kies dan een ander tijdstip of neem contact met me op.

Je kunt tot maximaal 4 afspraken in één keer boeken. Kies eerst een training en dan de datum en tijd. Herhaal datum en tijdstip tot maximaal 4 keer.  Onder de kalender zie je dan je afspraken. Foutieve afspraken kun je daar ook weer verwijderen. Vul dan je overige gegevens in.

Let op dat je de volgende zaken opgeeft:
– Geef bij groepstrainingen de namen van de deelnemers op in het opmerkingen veld. (Alle deelnemers moeten de eerste training altijd een intakeformulier invullen).
– Als je thuis een afspraak voor een personal training wilt maken, geef dan ook je adres op in het opmerkingen veld en of je partner/kind mee wil trainen.

Security Code:
security code
Please enter the security code:

Verzenden
Open chat
Hulp nodig? App me!