Ervaringen van klanten

Hieronder kun je lezen wat mijn klanten hebben ervaren en wat ze vinden van mijn trainingen.
Als je al met mij traint kun je ook je eigen ervaringen hier vermelden!

Geef je ervaring over mijn trainingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om privacy redenen kun je alleen je voornaam opgeven.
Het bericht wordt zichtbaar nadat ik het beoordeeld heb (i.v.m. spam).
Ik behoud het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 entries.
 Average Rating: 5,00 out of 5 (6 votes)
Mark uit Den Haag schreef op 26 september 2021 om 18:47
Ik train nu al een jaar met Dick. Ik voel me fitter en heb een veel betere conditie. Veel flexibeler geworden. Top trainer thx.
Ik train nu al een jaar met Dick. Ik voel me fitter en heb een veel betere conditie. Veel flexibeler geworden. Top trainer thx.
Demelza uit Kwintsheul schreef op 25 Juni 2021 om 20:13
Sinds een maand of 3 met Dick aan het trainen! En wauw! Wat merk ik al verschil!! Hij geeft goeie trainings tips, maar ook voeding tips 🙂 mijn lichaam is zichtbaar aan het veranderen, ik stop nog lang niet met trainen bij Dick! Een topper is hij💪
Sinds een maand of 3 met Dick aan het trainen! En wauw! Wat merk ik al verschil!! Hij geeft goeie trainings tips, maar ook voeding tips 🙂 mijn lichaam is zichtbaar aan het veranderen, ik stop nog lang niet met trainen bij Dick! Een topper is hij💪
Sylvia uit Wateringen schreef op 23 maart 2021 om 10:10
Al een aantal weken aan het trainen met Dick. Het is fijn hoe hij zijn trainingen afstemt op jouw persoonlijke situatie. Heb je blessures, dan weet Dick je ook daarbij te helpen. Aan het einde van de training altijd een voldaan gevoel! Topper is het !
Al een aantal weken aan het trainen met Dick. Het is fijn hoe hij zijn trainingen afstemt op jouw persoonlijke situatie. Heb je blessures, dan weet Dick je ook daarbij te helpen. Aan het einde van de training altijd een voldaan gevoel! Topper is het !
Mathilde uit Den Haag schreef op 7 maart 2021 om 12:22
Ben dankbaar dat ik met Dick mag samenwerken. Ik ben herstellende van een aantal blessures en zocht in deze uitdagende coronatijd naar een betaalbare Personal Trainer. En dat is Dick! Hij is een prettig, geduldig en rustig persoon die goed naar je luistert en je helpt je doel(en) te bereiken zonder over je grenzen heen te gaan. Wil jij je ook fit, vitaal en happy voelen en de beste versie van jezelf worden? Wacht niet en boek een (proef)training!
Ben dankbaar dat ik met Dick mag samenwerken. Ik ben herstellende van een aantal blessures en zocht in deze uitdagende coronatijd naar een betaalbare Personal Trainer. En dat is Dick! Hij is een prettig, geduldig en rustig persoon die goed naar je luistert en je helpt je doel(en) te bereiken zonder over je grenzen heen te gaan. Wil jij je ook fit, vitaal en happy voelen en de beste versie van jezelf worden? Wacht niet en boek een (proef)training!
Bas uit Den Haag schreef op 17 februari 2021 om 07:33
Meer dan een jaar samen met Dick getraind. De combinatie van zijn geduld, persoonlijke benadering en zijn kennis en adviezen maakt het heel prettig om met hem te trainen. Mede door zijn adviezen en steun 15 kilo afgevallen en enorme conditieverbetering gerealiseerd! Dank je wel Dick!!!
Meer dan een jaar samen met Dick getraind. De combinatie van zijn geduld, persoonlijke benadering en zijn kennis en adviezen maakt het heel prettig om met hem te trainen. Mede door zijn adviezen en steun 15 kilo afgevallen en enorme conditieverbetering gerealiseerd! Dank je wel Dick!!!
Dylan uit Den Haag schreef op 25 januari 2021 om 08:55
Geweldige trainingen gedaan. Lekker afwisselend en met resultaat.
Geweldige trainingen gedaan. Lekker afwisselend en met resultaat.

 

Open chat
Hulp nodig? App me!