Tarieven

De tarieven die ik hanteer voor personal trainingen (PT) en groepslessen zijn:

  • Personal training per uur € 40,-*. De eerste les duurt altijd wat langer, ruim een uur. We starten dan met een intake, waarbij we het intake formulier doornemen en verder invullen.  Daarna stel ik dan samen met jou een trainingsschema op om je doel(en) te halen. Deze extra tijd is gratis!
  • Voor personal training met je partner (duo training) geldt eveneens een tarief van € 40,- per uur.
  • Samen met vriend of vriendin sporten voor € 50,- per uur.
  • Alleen een intake is uiteraard gratis! Je kunt me daarvoor bellen of mailen om een afspraak te maken. Of je maakt direct hier een afspraak!
  • Groepslessen buiten (3 tot 5 deelnemers) € 75* per uur totaal, dus hoe meer deelnemers hoe voordeliger! (alleen bij voorinschrijving met voldoende deelnemers en als het weer het toelaat).
  • Bootcamp/teambuilding (6 tot 15 deelnemers) prijs op aanvraag.

Heb je nog andere ideeën of wensen voor personal training, groepslessen of bootcamp/teambuilding, neem dan contact op. Dan bespreken we wat ik voor je kan doen en wat dan de mogelijkheden en kosten zijn.
Op de afspraken pagina kun je online een afspraak maken. Mochten de tijden je niet uitkomen neem dan contact met me op, dan kijken we wat er mogelijk is!

* Mijn tarieven zijn laag omdat ik iedereen de kans wil geven om te trainen. Buiten regio Den Haag/Westland/Rijswijk/Voorburg en Delft worden wel reiskosten bovenop de tarieven in rekening gebracht. Indien er bij jouw betaald parkeren is worden die kosten ook bovenop het tarief berekend.

 

Open chat