Trainingen en kosten

Op deze pagina vindt je de mogelijkheden en kosten die ik hanteer om je te trainen en coachen, zowel bij je thuis als buiten..
Veel mensen willen niet naar een sportschool. Daarom geef ik training thuis en/of buiten. De nodige materialen om te trainen neem ik altijd mee om er een leuke en effectieve training van te maken.

Zorg zelf voor een handdoek en een bidon of flesje water en het wordt een fantastische training. Het is ook mogelijk om een kennismaking met aansluitend een training te boeken.

Hieronder de mogelijkheden en prijzen om te trainen:

Kettlebell training bied veel mogelijkheden.
 • Personal training (thuis of buiten):
  Bij je thuis, buiten, één op één, of sportief een partner-training tegen hetzelfde tarief met partner, kind(eren). Bij thuistraining zal, doordat we wat minder ruimte hebben, de nadruk liggen op lenigheid, kracht, souplesse, coördinatie en iets minder op conditie/duurtraining.
  Kosten: € 50,- per uur
  Samen met vriend of vriendin € 60,- per uur
 • Corrigerende training(en):
  Wil je af en toe trainen om te checken of je de oefeningen nog goed doet? Boek dan hier één of meerdere trainingen en ik kom je helpen om de oefeningen goed uit te voeren. Daarna kan je weer zelf aan de slag.
  Regelmatig een corrigerende training helpt je om blessures te voorkomen.
  Kosten €50,- per uur
 • Medische fitness:
  Binnen of buiten trainingen toegespitst om je te helpen bij rug-, knie- of schouderklachten. Als dit na een blessure is, neem dan altijd het advies van arts of fysiotherapeut mee.
  Kosten 50,- per uur
 • Groepstraining:
  Bij voldoende inschrijvingen ook groepstrainingen buiten (minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers). Tijdens deze trainingen werken we aan uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie.
  Kosten €85,- per uur 3-5 deelnemers
 • Bedrijfstraining/Bootcamp:
  Bedrijfstraining om medewerkers fit en gemotiveerd te krijgen/houden. Neem contact met me op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.
  Kosten vanaf €85- per uur
Een van de mogelijkheden: Lekker bootcampen.

Voor alle buitentrainingen geld dat deze alleen worden gegeven als het weer het toelaat (regen, storm, weer waarschuwingen KNMI enz.). Voordat ik met je ga trainen doen we altijd een intake. Ik kijk dan naar je wensen en doelen, maar ook waar je nu staat in relatie tot fitness en andere sporten/activiteiten.

De belangrijkste vragen zijn dan altijd:

 • Wat is je doel en waarvoor wil je dat doel bereiken: afvallen, sterker worden, betere conditie, spiermassa opbouwen (en er gespierder uitzien), herstel na een blessure of een combinatie van deze doelen?
 • Hoe vaak wil je trainen? Ik adviseer om minimaal 2x per week te trainen, als je snel resultaat wilt merken.

Om je voortgang te kunnen volgen kan ik ook een meting met een speciale weegschaal doen die niet alleen je gewicht, maar ook vetpercentage, spiermassa e.d. registreert. Deze meting herhalen we dan om de paar weken.
Om je een goed en persoonlijk trainingsschema te geven is het belangrijk om te weten of je bijvoorbeeld blessures hebt, slik je medicijnen, ben je onder behandeling bij een arts of fysiotherapeut, enz.
Ook advies over je voeding is één van de zaken waarbij ik je kan helpen. Al deze zaken zijn belangrijk om je te helpen je doelen te halen.
Je kunt het intakeformulier en trainingsschema hier al vast vooraf downloaden.

Buiten regio Den Haag/Westland/Rijswijk/Voorburg en Delft worden wel reiskosten bovenop de tarieven in rekening gebracht. Indien er bij jouw betaald parkeren is worden die kosten ook bovenop het tarief berekend.

Scroll naar boven
Vraag? App me!