Over Dick

Dick

Op deze pagina wat algemene informatie over mij (Dick).
Ik woon in Wateringen en mijn hele leven ben ik al fanatiek sporter en heb ik allerlei sporten beoefend. Zwemmen, judo, fietsen, lange afstand lopen en vanaf 2010 ook fitness. Voordat ik trainer werd was ik fulltime IT consultant en projectleider. Een goede conditie en fysieke gesteldheid helpt dan zeker om met een kantoorbaan de juiste energie te hebben en met de stress van alle dag om te gaan. Vanaf januari 2020 ben ik gestart om van mijn hobby mijn werk te maken en meer dan voor die tijd mensen te begeleiden tijdens het trainen.

Om dit op een verantwoorde manier te kunnen doen en je ook echt te kunnen helpen en coachen heb ik een aantal opleidingen gevolgd.
AALO:
– Fitness trainer (level 1);
– Small group trainer (level 2);
– Fitness master (level 3).
Fysio Physics:
– Personal Trainer Pro
– Medisch Fitness bij Rug-, Schouder- & Knieklachten
– Sport Performance Trainer

In 2019 heb ik een opleiding “medisch personal trainer” bij Fysio Physics gevolgd. Ik kan daarom helpen bij het herstellen van een blessure in bijvoorbeeld je rug, schouder of knie als aanvulling na behandeling door een arts of fysiotherapeut. Neem dan wel altijd hun aanbevelingen en aanwijzingen mee tijdens de intake.
Ook kan ik je helpen bij langdurige “zeurderige” klachten en stijfheid in je rug, schouder of knie. Regelmatig train ik met klanten en het is dan fantastisch om te zien hoe mensen kunnen groeien in hun algehele welzijn. Met welzijn bedoel ik het verbeteren van je houding, beweging, spiercoördinatie en conditie.

Tijdens trainingen, met mij als personal trainer, werken we hard om de door jouw gewenste doelen te halen. Daardoor wordt je energieker en voel je je beter. Om een eerste indruk van te behalen doelen te krijgen kun je het intakeformulier downloaden. Tijdens de intake gaan dan kijken wat je wil en hoe we dat gaan bereiken.

Scroll naar boven
Vraag? App me!